Októberben a Twickel csapata ismét átszeli az országot, hogy különböző rendezvényeken megmutathassa különleges borait.

Winelovers afterwork

2019. október 3.

Ha Winelovers afterwork, akkor a Twickel borok sem hiányozhatnak. Üde, gyümölcsös rozé, fehér borainkkal búcsúzunk a nyártól, kellően fűszeres és elegáns vörösborainkkal pedig az őszt köszöntjük.  Ha szeretnél többet megtudni pincészetünkről, akkor látogass el október 3-án, csütörtökön 18 órakor a Colombus állóhajóra.

 

Csodálatos bikavér

2019. október 5.

Nagy reményekkel, és annál nagyobb örömmel mutatjuk meg a 2019. évi Országos Borversenyen aranyéremmel díjazott Zichy Szekszárdi Bikavérünket a debreceni „Csodálatos Bikavér” rendezvényen. 2019. október 5-én, szombaton 20 egri, illetve szekszárdi borászat kínálatából lehet kóstolni a Hajdúdorogi Főegyházmegye Érseki Hivatalánál. Mindenkit szeretettel várunk!

 

Erste 200 Live

2019. október 11.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az idén közel 1200 dolgozó részvételével megrendezésre kerülő „Erste 200 Live”-esten a Twickel borok is megmutathatják magukat.

 

 

OktóBorFeszt

2019. október 12.

Idén ősszel sem maradhat el a BorPont által megrendezett OktóBorFeszt, amelyet most október 12-én, szombaton szerveznek meg Győrben az Olimpiai Sportparkban. Dübörög a szüret, és azon vagyunk, hogy az idei év terméséből nagyszerű borokat készítsünk, de egy ilyen magas színvonalú borgasztronómiai eseményen – ahol Magyarország kiemelkedő borászatai gondoskodnak a kóstolási lehetőségekről – nekünk is ott a helyünk. Ha borkedvelő vagy, vagy éppen most ismerkedsz a borkultúrával, akkor számodra ez egy kihagyhatatlan program!