Bár az aratás ideje lejárt, és lassan a nyár is a végéhez ér, a fesztiválok továbbra is nagy érdekeltséggel zajlanak! Augusztus utolsó heteiben és szeptemberben még számtalan lehetőség kínálkozik nyaralásra, szórakozásra és kerti partik rendezésére. Ilyenkor fesztiválokban és különböző kulturális rendezvényekben sincs hiány. Borászatunk idén a következő eseményeken képviselteti magát.

 

Győri Bornapok

2019. augusztus 22-25.

Következő állomásunk Győr! Augusztus 22-25. között a 12. alkalommal megrendezésre kerülő Győri Bornapokkal búcsúzik a város a nyártól. A hangulatos nyárestéket különleges rendezvénysorozattal teszik igazán hangulatossá. A borok, gasztronómia és kultúra szerelmeseinek egyaránt kedveznek a szervezők, valamint családi programokkal is várják az érdeklődőket! A fesztiválhangulathoz a Twickel csapata a már megszokott, színvonalas boraival járul hozzá.

 

 

Bátaszéki Bornapok

2019. szeptember 6-8.

Ne hagyja ki Bátaszék város legnagyobb ünnepét, a Bátaszéki Bornapokat szeptember 6-8. között! A rendezvény célja a helyi borok és a város népszerűsítése. A háromnapos fesztivál színvonalas produkciókkal és ismert előadókkal kínál kellemes kikapcsolódást. Hagyományőrzők, néptáncosok, kórusok és könnyűzenei előadók hosszú sora várja a közönséget a város főterén. Látogasson el pavilonunkba, ahol megkóstolhatja pincészetünk új évjáratú borait.

 

 

 

Szekszárdi Szüreti Napok

2019. szeptember 12-15.

Több tízezres látogató részvételével kerül megrendezésre városunkban 2019. szeptember 12-15. között a Szekszárdi Szüreti Napok. A borról és kultúráról egyaránt szóló fesztiválon kiállítások, színházi előadások, koncertek, irodalmi, gyermek- és hagyományőrző programok, illetve tájegységre jellemző ételkínálatok várják a vendégeket. A rendezvény leglátványosabb eseménye a szombat délutáni szüreti felvonulás. Látogasson el standunkhoz a Béla király téri Borudvar forgatagában, ahol sok szeretettel várjuk a szekszárdi borok kedvelőit.