A Twickel Szőlőbirtok lelkes csapata mindent elkövet annak érdekében, hogy a lehető legtöbb felkérésnek eleget téve minden borkóstolón, ahova hívnak minket, megjelenhessünk. Áprilisban 3 olyan esemény is lesz, ahol megkóstolhatjátok a remek Twickel borokat. Válogassatok közülük kedvetekre és éljük át együtt a Twickel élményt egy pohár bor társaságában.

 

 

Kékfrankos Április a Hotel Gellértben

2019. április 13.

A Kékfrankos Április a kékfrankos szőlőfajtát a középpontjába állító program, amelyben e sokszínű szőlőfajtára szeretnénk irányítani a figyelmet. A legtöbb tételt felvonultató kóstolóra a Gellért Hotel Budapestben kerül sor április 13-án, ahol a Zichy Kékfrankos 2012 mellett a Zichy Bikavér 2013 tételünk is kóstolható lesz. Mindenkit szeretettel várunk.

 

 

Múzeumi Csámborgás Békéscsabán

2019. április 13.

Egy kellemes szombat délutáni, esti program a múzeumok és borok szerelmeseinek.

15 borászat közel 80 borát kóstolhatod végig szabadon, miközben végig csámBORoghatod a múzeum összes időszaki kiállítását!

Bennünket Gódor Attila borász fog képviselni

 

 

Borháló kóstoló Eszterházy Palota (Győr)

2019. április 27.

Ezúton szeretnénk meghívni mindenkit a Győrben 6. alkalommal megrendezésre kerülő borkóstolóra, melyet a már hagyományosnak mondható keretek között rendez meg a Borháló Győr kiváló csapata.

Gyönyörű környezet és mesésen jó Twickel borok fogják fogadni a rendezvényre látogatókat.